FAQ

Kako komuniciramo pre kampa?

Mesec dana pred početak kampa pravi se zatvorena Fejsbuk grupa koja služi za internu komunikaciju svih učesnika. Uz ovu grupu možete očekivati i redovne servisne emailove.

 


Kako da se organizujem za prevoz?

Nedelju dana pred kamp organizujemo grupni sastanak u Beogradu gde se svi dogovaramo za prevoz. Praksa je pokazala da ko želi da putuje kolima, uvek se nađe neko ko vozi i ima mesta.

Za sve koji niste u Beogradu, izveštaj sa sastanka i dogovor oko prevoza možemo uraditi putem zatvorene Fejsbuk grupe.

Za kraj info, za sve koji nisu u Beogradu i ne koriste Fejsbuk: autobus Laste vozi do ulaza hotela, dva puta u toku dana.


 

Plašim se da su svi profesionalci na kampu, da li je kamp za mene? 

Nisu svi profesionalci. Naprotiv, većina trkača i trkačica su nižeg nivo utreniranosti, jer ovo nije sportski-atletski kamp. Kamp stavlja u prvi plan postizanje balansa u životu, pa tek onda trčanje. Trčanje je samo jedan od načina da postignemo dobar osećaj u životu i na kampu je on najvažniji instrument.

 


 

Ne želim splavarenje, da li mogu da dobijem popust?

Ne, splavarenje je naš poklon vama i deo kampa.


 

Šta mi je potrebno od sportske opreme?

Molim vas pogldajte naš vodič.


 

Želeo bih da se vratim dan ili x dana ranije, kako plaćam u tom slučaju? 

U tom slučaju uzmite jednokrevetnu sobu jer ako ste u dvokrevetnoj onda osoba koja ostaje nastavlja da bude u jednokrevetnoj i plaća dodatno. Ili se dogovorite sa još nekim ko želi da se vrati dan ranije.

U prijavi u napomeni naglasite specifično vreme dolaska i odlaska.


 

Nisam trčao xyz godina. Da li mogu da se prijavim? (xyz > 10)

Možete, postojaće i pešački program na kampu. Moguće je da ćete treninge raditi sami, ali ćete završavati u isto vreme kada i svi.


 

 

Da li je glupo da dođem sam/a?

Naravno da je glupo, ko još voli da dolazi sam u nepoznato društvo. Zato povedi mamu, tatu i celu bližu rodbinu da treniraju sa nama :)

Šalimo se, naravno da nije. Već na samom sastanku ćeš se upoznati sa društvom, a na kampu organizujemo aktivnosti koje će nas zbližiti. Posle 3 dana svi ljudi su kao jedna velika porodica.


 

Koliko traju treninzi?

Od 40 do 90 minuta.


 

Idem u srednju školu, sigurno ću biti najmlađi/a?

Mojne se ložiš, naši članovi/ce imaju od 16 godina pa do 45 i više. Mi smo trkačka ekipa, te ćeš sigurno pronaći društvo za trčanje.


 

Isto ovo pitanje od iznad, samo me plaši to da ne budem najmatoriji/a.

Mojne se ložiš, naši članovi/ce imaju od 16 godina pa do 45 i više. Mi smo trkačka ekipa, te ćeš sigurno pronaći društvo za trčanje.


 

 

Ako ne mogu da istrčim ni 1 km koja je grupa za mene?

Bez brige, postoje početničke grupe koje će vas na najbolji mogući način pripremiti za ulazak u neku od naprednjih grupa.


 

Imaš još pitanja? Slobodno nas pozovi!

Ako nema, onda ti ostaje da klikneš na dugme ispod. Vidimo se!

PRIJAVI SE
×